Süleyman Demirel Üniversitesi Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi 2015-2016 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı. Yalvaç Anlatan Meydanına saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesi Yüksekokullarının Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından mezuniyet töreni Yalvaç ilçe stadyumunda devam edildi.

Yalvaç İlçe Kaymakamı Ahmet Sūheyl ÜÇER,  Garnizon Komutanı Üsteğmen Tuğrul KARAATLI, Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri ÖMÜRBEK,  Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer NEGİZ, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep KÜLCÜ, ilçe protokolü, öğretim elemanları, öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla Yalvaç İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi.

Büyük coşkuyla kutlanan törende, öğrenciler mezun olmanın haklı gururunu yaşadı. Mezuniyet konuşmalarının ardından, başarılı olan öğrencilere plaket verildi.

Yüksekokullarda dereceye giren öğrencilere plaketleri, Yalvaç İlçe Kaymakamı Ahmet Sūheyl ÜÇER, Yalvaç Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri ÖMÜRBEK, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer NEGİZ, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Recep KÜLCÜ, ilçe protokolü,  ilerideki yaşamlarında başarılarının devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Tören sonunda öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini hep birlikte paylaştı.