Mezuniyet heyecanı, sevinci, şölenin yapıldığı Yalvaç Stadyumuna sığmadı. Sevinç ve mutluluk, öğrencilerin, ailelerinin ve öğretim elemanlarının gözlerine yansıdı.

Bu mutlu günde okulumuz öğrencilerini yalnız bırakmayan ve sevinçlerine ortak olan Yalvaç İlçe Kaymakamı Nevzat Altıntaş, SDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. İskender Akkurt, SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali Gökçe, Yalvaç Büyükkutlu Uyg. Bil. Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ramazan Armağan, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Rifat Okudan, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Şakir Şahin, Yalvaç Belediye Başkan Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü, gelecek için öğrencilerimize güzel temennilerde bulunarak plaketler verdiler.