15 Ağustos 2018 Çarşamba

Turizm ve Yaşam Kalitesinin Yükseltilmesi

21 Aralık 2015 Pazartesi 09:54 tarihinde eklendi | 863 defa okundu

Yalvaç Meslek Yüksekokulu, Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Yalvaç Büyükkutlu Uygulamaları Bilimler Yüksek Okulu tarafından yerleşke bünyesinde 16.12.2015 tarihinde ‘’Turizm ve Yaşam Kalitesinin Yükseltilmesi’’adlı konferans Yalvaç Kaymakamı Ahmet Süheyl ÜÇER, Yalvaç Belediye Başkanı Hilmi TÜTÜNCÜ, Yüksekokul Müdürleri Doç. Dr. Recep KÜLCÜ, Doç. Dr. Nilüfer NEGİZ, Yalvaç Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nuri DİRİK, BAKA Temsilcisi, Prof. Dr. Mehmet ÖZHANLI ve ilçe protokolü, öğretim elemanları, öğrencilerin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Tek oturumda şeklinde gerçekleştirilen konferansta Turizmin Çeşitlendirilmesi ve Yaygınlaştırılması konulu olmuştur. Yalvaç Kaymakamı Ahmet Süheyl ÜÇER yönetiminde yapılan ve Oturum Baka Temsilcisinin konuşmalarıyla devam etti, sorunların ve çözümlerin değerlendirilmesiyle  son bulmuştur.

Oturum sonunda Okulumuz adına Katılımcılara Yüksekokul Müdürleri tarafından teşekkür edilmiştir.

► Ders Kayıt Formu

► Mazeretli Kayıt Yenileme Formu