Birinci etkinliğimiz:

Bir Halkla İlişkilercinin Eğitim ve Girişim Serüveni

Okulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine yönelik olarak "Bir Halkla İlişkilercinin Eğitim ve Girişim Serüveni" konulu sohbet toplantısı gerçekleştirilecek.

Etkinliğe okulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu, girişimci Ömer Tekgül konuşmacı olarak katılacak.

11 Aralık Salı günü saat 11.00'de Yalvaç MYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek etkinliğe, tüm öğrencilerimiz ve personelimiz davetlidir.

İkinci etkinliğimiz:

Aşçılık Bölümü için “Gerçek Ekmek Atölyesi”

Okulumuz Aşçılık Bölümü öğrencilerine yönelik uygulamalı ekmek eğitim çalışması gerçekleştirilecek.

Sosyal medyada Mutfaktaki Adam olarak tanınan www.ekmekisleri.com vewww.ekmeginhikayesi.com platformlarının kurucusu, girişimci, aynı zamanda Yalvaç MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu Ömer Tekgül’ün vereceği eğitimler, Aşçılık Uygulama Mutfağı’nda 11 Aralık Salı günü 15.00 ve 17.00’de olmak üzere iki grup halinde verilecek.

Etkinliğe tüm Aşçılık öğrencilerimiz ve personelimiz davetlidir.

Üçüncü etkinliğimiz:

"İLETİŞİMCİ OLMAK ya da OLMAMAK"

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerine yönelik "İletişim Olmak ya da Olmamak" konulu konferans, 14 Aralık 2018 Cuma günü saat 14.00'te Yalvaç MYO Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

LİMAK Enerji Kurumsal İletişim Grup Müdürü Yusuf Ziya Yüce'nin konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve personelimiz davetlidir.

Dr.Öğr.Üyesi Bülent Özgül hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.