Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Knseyleri ve Yükseköğretim Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliğine göre Üniversitemizden mezun olmuş, seçilme niteliklerini kaybetmiş ya da herhangi bir nedenle süresi dolmadan görevden ayrılmış olan 2016-2018 dönemi öğrenci temsilcisi ve Enstitü/Fakülte/Yüksekokulu/Meslek Yüksekokulu temsilcisinin yerine kalan süreyi tamamlamak üzere ilgili yönetmelikte belirtilen usullere göre seçim yapılması gerekmektedir.

Bölüm/Program/Anabilim Dalı/Anasanat Dalı Temsilcisi seçimleri 16 Ekim 2017 tarihinde 10:00-17:00 saatleri arasında önlisans/lisans öğrencileri için obs.sdu.edu.tr adresinden, lisans üstü öğrencileri ise golcuk.sdu.edu.tr adresinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılarak oy kullanılması suretiyle yapılacak olup, seçim takvimi aşağıdadır.