Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

SDÜ Yalvaç Kılıçarslan Yerleşkesinde Bahar Şenliği coşkuyla devam ediyor. İkinci gün etkinliklerinde, Muhasebe Bölümü öğrencisi Murat Yıldırım, Renksiz Hayat konulu fotoğraf sergisi gerçekleştirdi.

Sergiyi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Rifat Okudan, Yalvaç Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç.Dr.Şakir Şahin, Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ramazan Armağan, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrenci gezdi.

Tamamı siyah beyaz fotoğraflardan oluşan sergi, Yalvaç'taki yoksulluk, dram ve sessiz hayat başlıklarını konu ediyor. Murat Yıldırım, fotoğrafları siyah beyaz tercih etmesinin sebebini, hüzün ve dramı anlatmada daha etkili olmasına bağladı.

 

Ayrıca Yalvaç Teknik Bilimler MYO Hazır Giyim Tek. Bölümü sergisi de Yalvaç Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde yapıldı. Sergiyi Yalvaç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Rifat Okudan, Yalvaç Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç.Dr.Şakir Şahin, Büyükkutlu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ramazan Armağan, öğretim elemanları ve öğrenciler gezdi.