Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - YALVAÇ MESLEK YÜKSEKOKULU

HALKLA İLİŞKİLER TOPLULUĞU

“KENDİ HAYATININ LİDERİ OL !”

SEMİNER PROGRAMI

Süleyman Demirel Üniversitesi, Yalvaç Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler Topluluğu ve Halkla İlişkiler ve Tanıtım öğrencisi olan Gözde Gizem İNCİ’nin ortaklaşa düzenlemiş olduğu İZGÖREN AKADEMİ, Türkiye Uğur Böcekleri Programı kapsamında, konuk olarak gelen Sayın Büşra DURMUŞ’un sunumuyla“KENDİ HAYATININ LİDERİ OL !” konu başlıklı Seminer Programı düzenlenmiştir.

Seminer Programında işlenen konu başlıkları ise;

Kendi Hayatının Lideri Ol! İZGÖREN AKADEMİ, Türkiye Uğur Böcekleri Programının değerleri olan yurt sevgisi, hoşgörü, dürüstlük, girişimcilik ve iş kalitesi başlıklarından oluşan bu seminerde; bir liderin sahip olması gereken dürüstlük, girişimcilik ve iş kalitesi ilkeleri ile yurt sevgisi ve hoşgörü değerleri hikâyeler ve uygulamalar kullanılarak anlatılmıştır.

Etkinliğe katılanlar arasında başta Yalvaç Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu müdürü Sayın Doç.Dr. Şakir  ŞAHİN yanı sıra Yalvaç Meslek Yüksekokulu, Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü Öğretim Üyesi Sayın Bülent GÖKÇEN, Yalvaç Meslek Yüksekokulu sekreteri Sayın Necdet DÜLGERBAKİ olmak üzereöğrencilerin de katılımlarıyla renkli ve dolu dolu anların yaşandığı bir Seminer Programı gerçekleşmiştir.

YalvaçMyoMedya.Com

Yazı İşleri ve Haber Koordinatörü

Şamil KAHRIMAN