Üniversite senatosu kararına göre öğrencilerimizin Bilimsel ve Kültürel Etkinliklere katılması yönündeki karara göre mezun olmaya hak kazanabilmeleri için en az 4(dört) etkinliğe katılmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin mağdur olmamaları için etkinliklere katılım konusunda dikkatli olmaları gerekmektedir.

Etkinliğin olduğu tarihlerde Uzaktan Eğitim ve Konferans Salonlarında kart okuma cihazları etkinlik başlamadan yarım saat önce sadece yarım saat faal olup etkinlik bittikten sonra da yarım saat faal olacak, bunun dışında kapatılacaktır. Öğrencilerimiz etkinliğe girerken ve çıkarken kartlarını okutmalıdır. Girişte, çıkışta veya her ikisinde de kart okutulmadığında etkinlik katılmış sayılmayacaktır.