15 Ağustos 2018 Çarşamba

Aşçılık Programı Öğrencileri İçin Uygulamalı Eğitim Düzenlendi

18 Nisan 2017 Salı 17:05 tarihinde eklendi | 1007 defa okundu

Aşçılık programı mutfak uygulamaları dersi kapsamında Öğr.Gör. Sultan AYRIÇ tarafından organize edilen eğitimde Executive Chef Yaşar ADEMİR öğrencilere bilgi ve tecrübelerini aktardı. Eğitimde "Beefstrogonof, Risotto, Elmalı Krep ve Sebze Muhtelif Dekorlar" hazırlandı. Değerli Executive Chef'imiz Yaşar ADEMİR'e katılımından ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

                             

 

T.C. Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Yalvaç 5 Günlük Hava Tahmin Raporu

 

ISPARTA

 

Öğrencilerimiz İçin Hızlı Erişim


Programlara Göre Ders Programı


► Ders Kayıt Formu


► Mazeretli Kayıt Yenileme Formu


► İşe Giriş Bildirgesi


► İlişik Kesme Formu


Akademik Takvim


► Staj Yönergesi (Yeni yönerge ilan edilecek)


 

 
 
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }