16 Aralık 2018 Pazar

Aşçılık programı öğrencileimize konferans ve uygulamalı eğitim

10 Ekim 2018 Çarşamba 16:30 tarihinde eklendi | 137 defa okundu

Öğr.Gör.İpek ÜNAL tarafından planlanan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı için “Aşçılık Mesleğinin Dünü, Bugünü, Yarını ve Mutfakta Yerli Malı Ürünleri Kullanmanın Önemi” konulu konferans ve Butik Pastacılık Eğitimi vermek üzere Hatice AKMAN (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Dernek Başkanı-Bennehill Restaurant Koordinatörü), Nezahat GİRAL (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Genel Sekreteri-Blog Yazarı-Butik Pastacı), Evren ARIK(Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkan Yardımcısı- Babadır Lezzetler Mutfak Şefi), Ali AŞAN (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi- Mutfak Şefi), Pınar ÖZDOĞAN (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Denetleme Kurulu Üyesi), Zeynep YILMAZ (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Üyesi-Mutfak Şefi), Vural BURNAZ (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Eğitmen Şefi-King Point Restaurant Mutfak Şefi) katılım sağladılar. Şeker hamurundan figürlerin yapıldığı eğitim sonunda bölüm hocalarının şeflere teşekkür belgelerini vererek sona erdi.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvim Detaylı İş Planı

 

                             

 

T.C. Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Yalvaç 5 Günlük Hava Tahmin Raporu

 

ISPARTA

 

Öğrencilerimiz İçin Hızlı Erişim


► Akademik Takvim


Programlara Göre Ders Programı


► Staj Yönergesi (Yeni yönerge ilan edilecek)


► İşe Giriş Bildirgesi


► İlişik Kesme Formu


 
 
#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }