Yayın Tarihi: 30.08.2023 23:04

Öğr.Gör.İpek ÜNAL tarafından planlanan Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı için “Aşçılık Mesleğinin Dünü, Bugünü, Yarını ve Mutfakta Yerli Malı Ürünleri Kullanmanın Önemi” konulu konferans ve Butik Pastacılık Eğitimi vermek üzere Hatice AKMAN (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Dernek Başkanı-Bennehill Restaurant Koordinatörü), Nezahat GİRAL (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Genel Sekreteri-Blog Yazarı-Butik Pastacı), Evren ARIK(Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Başkan Yardımcısı- Babadır Lezzetler Mutfak Şefi), Ali AŞAN (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi- Mutfak Şefi), Pınar ÖZDOĞAN (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Denetleme Kurulu Üyesi), Zeynep YILMAZ (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Üyesi-Mutfak Şefi), Vural BURNAZ (Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği Eğitmen Şefi-King Point Restaurant Mutfak Şefi) katılım sağladılar. Şeker hamurundan figürlerin yapıldığı eğitim sonunda bölüm hocalarının şeflere teşekkür belgelerini vererek sona erdi.