Yayın Tarihi: 05.06.2024 11:47

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nin 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezunları için 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu ve akabinde Isparta Atatürk Stadyumu’nda mezuniyet töreni düzenlendi.

Fakülte ve MYO’lardan akademisyen ve öğrencilerin hazır bulunduğu 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Çatal’ın Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti. Valilik önünden Isparta Atatürk Şehir Stadyumuna, Rektör Prof. Dr. Yılmaz Çatal, Rektör Yardımcıları, Öğrenci Konsey Başkanı, akademisyenler ve öğrenciler Denizli Büyükşehir Belediyesi bando takımı eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Tören Üniversitemizin; 6 Fakülte, 19 Meslek Yüksekokulu ve 1 Yüksekokulunda öğrenim görerek mezun olan öğrencilerin ve akademisyenlerin tören geçişiyle protokolü selamlamasıyla başladı. Yürüyüşte tribünde bulunan aileler de çocuklarına alkışlarla destek verdi.

Değerli konuşmacıların anlamlı konuşmaları ile öğrencilerimizi mezuniyetlerini kutladık. Öğrencilerimizi başarıyla biten bir sürecin sonunda mezun olmalarından dolayı tebrik ediyor, hayata sunacaklarından emin olduğumuz katkılar için şimdiden milletimiz ve ülkemiz adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Emek veren tüm akademik ve idari personelimizi de tebrik ederek kendilerine teşekkür ediyoruz.